четвер, 22 листопада 2018 р.



#Запчастини до #Сканія  114 #Сканія  серії 124 #Сканія  серії 144
Компанія #Service-#Tir здійснює продаж оригінальних запчастин для вантажних авто Сканія 
 різних модифікацій.  Якісне своєчасне техобслуговування і регулярний ремонт вантажних автомобілів Сканія  дозволяють підтримувати техніку в відмінному робочому стані. Проте, важливість всіх контрольно-відновлювальних робіт полягає як в їх своєчасності, так і у використанні оригінальних запасних частин високої якості. 
 Запчастини до #Scania 114 #Scania серії 124 #Scania серії 144  Service-Tir пропонує широкий вибір. У нашому каталозі запасних частин Ви зможете знайти повний перелік деталей для вантажних авто ##Scania 114 #Scania серії 124 #Scania серії 144  в магазині Service-Tir можна придбати не тільки оригінальними запчастинами Сканія  можна підібрати і альтернативні запчастини, виготовлені з якісних і надійних матеріалів. Великий асортимент змінних деталей для вантажівок постійно підтримується в наявності на складі та під замовлення.

Наша адреса:
м. Львів, вул. Пасічна 127
За детальною інформацією стосовно оригінальних запчастин до вантажної машини Scania, звертайсь до наших спеціалістів за телефонами або зробіть замовлення онлайн:

Відділ запчастин:

Немає коментарів:

Дописати коментар